Anthurium rosu

Descriere

Anthurium rosu are contraste si culori uimitoare creand din ea o planta extrem de admirata si indragita. Florile de anthurium rosu sunt originare din padurile Columbiei dar cu putina atentie din partea noastra pot supravietui si in interiorul apartamentului nostru. Ele cresc sub forma de tufa avand inaltimi ridicate, cu flori de culoare rosie, cerate si carnoase iar tulpina este de un verde inchis. Aceste contraste de culori dintre rosul aprins si tulpina fac ca florile de anthurium rosu sa fie un cadou potrivit pentru orice ocazie.

Simbolistica

Cu un aspect tropical si o frumusete iesita din comun, anthurium rosu poarta denumirea populara de ''paleta de pictor'' ei fiind singurii artisti ce pot imortaliza cu ajutorul culorilor lucruri. Ceva asemanator realizeaza si aceste flori de anthurium rosu, creand imagini si emotii ce nu pot fi descrise cu ajutorul cuvintelor.

Cod Floral

Anthurium rosu sunt extrem de pasionale dar nu la fel de populare precum trandafirii sau alte flori care transmit mesaje asemanatoare. Venite din alte colturi ale lumii si avand nevoie de o ingrijire speciala fiind invatate cu climatul cald, florile de anthurium sunt candidate la titlul suprem incadrandu-se cu succes printre cele mai frumoase flori. Florile de anthurium rosu pierd din popularitate datorita faptului ca acestea contin substante toxice ce pot provoca iritatii sau eczeme la nivelul pielii. Acest fapt provoaca anumite retineri in randul pasionatilor de flori indreptandu-si atentia catre plante cu o frumusete mai scazuta dar fara riscuri de leziuni la nivelul epidermei.

Ocazie

Specialistii considera ca anthurium rosu poate fi un cadou ideal atunci cand mergem pentru prima data in vizita la persoane ce s-au mutat recent intr-o locuinta noua. Ele sunt extrem de rafinate si pot decora pe perioade lungi de timp, daca sunt pastrate in ghivece, spatiile interioare. Pot fi oferite flori de anthurium rosu partenerelor de viata fapt ce v-a provoca o bucurie enorma in sufletul acestora.

Anthurium rosu
Birthday reminder
birthday reminder
ingrijirea florilor

Newsletter

Email: