Anthurium alb

Descriere

Anthurium alb, o planta foarte eleganta pentru interior are o inaltime cuprinsa intre 70-80 de centimetri, cu frunze de culoare verde-inchis iar florile de culoare alba, cerate sunt reunite intr-o inflorescenta subtire si putin ondulata numita spadice. Aceasta ''floare flamingo'' si-a capatat acest nume datorita asemanarii sale izbitoare cu pasarea flamingo.

Simbolistica

Florile de anthurium alb au fost cunoscute mai ales ca flori taiate dar in prezent ele se obisnuiesc a se pastra si in ghivece adaptandu-se si la conditiile climaterice din tara noastra. Avand aceasta culoare, florile de anthurium alb exprima puritatea, sinceritatea sentimentelor si emotiile puternice. Ele isi fac simtita prezenta prin contrastul deosebit dintre albul florii si verdele tulpinii si al frunzelor.

Cod Floral

Anthurium alb exprima sentimente precum iubirea sincera, copilareasca. Cu o eleganta deosebita si aspect ce aminteste de destinatiile exotice de unde acestea provin, anthurium alb v-a surprinde placut pe oricine. Florile de anthurium pot transmite diferite mesaje in functie de momentul in care sunt oferite si persoanei careia ii sunt adresate. Isi pot gasi locul oriunde in apartamentul sau biroul nostru atat singure cat si alaturi de alte plante tropicale mai ales ca ne putem bucura de florile de anthurium alb pe intreg parcursul anului.

Ocazie

Anthurium alb pot fi oferite in ghivece prietenilor sau cunostintelor mutate in casa noua datorita rolului decorativ pe care acestea il au sau pot la fel de bine sa se foloseasca in aranjamentele florale. Putem sa le observam insa si in jerbele funerare datorita culorii lor ce exprima respectul vesnic si puritatea sufletelor celor ce nu se mai gasesc printre noi pastrandu-i mereu in amintirea noastra.

Anthurium alb
Birthday reminder
birthday reminder
ingrijirea florilor

Newsletter

Email: